Bim Yardım Kartı Nasıl Alınır? Başvuru formu

bim yardım kartı nasıl alınır
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediyeler ve yardım kuruluşları tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan BİM yardım kartı nasıl alınır ve başvuru formu için yapılması gerekenler neler olduğunu öğrenebilirsiniz. 2023 yılı Ramazan ayının da gelmesi ile birlikte dar gelirli vatandaşlar için yardım kartı dağıtılmaktadır.

Bim Yardım Kartı Nedir

BİM tarafından müşterilerin kullanılması için çıkarılan içerisine para yüklenebilen ve tüm şubelerde kullanılabilen hediye kartıdır.

Bim Yardım Kartı Nasıl Alınır

Bim Yardım Kartı Başvuru Şartları Nelerdir

İş imkanı olmayan ve muhtaç vatandaşların ve durumu olmayan muhtaçlık sınırı altında yaşayan kişilere yani dar gelirli ve yoksul vatandaşlara, şehit yakınlarına ve gazilere verilmektedir. Son olarak depremzedelerde bu kategoriye dahil olmuştur.

Bim Yardım Kartı Nasıl Alınır?

BİM’in resmi sitesinde genel bir ibare yer almaktadır. “Bölge merkezlerimiz ve tüm mağazalarımızdan Hediye Kartınızı temin edebilirsiniz.” yazmaktadır. Özellikle ülkemizde yaşanılan deprem felaketi sonrasında Tayvanlı bir yardım kuruluşu Türkiye temsilciliği öncülüğünde 40.000 aileye 2000 TL değerinde Bim yardım kartı dağıtmaya başladı. Başvuru yapılacak BİM mağazaları ve bölge hakkında https://www.bim.com.tr/Categories/659/bim-hediye-karti.aspx burada bilgi verilmektedir.

Şuan için 10.000 bin kişiye dağıtımı yapılan yardımların 30.000 kişiye daha yapılacağı açıklandı. Yardım kartını almak isteyen vatandaşların randevu oluşturması gerekmektedir. Telefona gelen SMS ile birlikte dağıtım bölgelerine giderek 2000 TL BİM yardım kartını alabilirler.

Bim Yardım Kartı Başvuru formu

Bim Yardım Kartı Depremzedelere 2000 TL Başvuru Formu

BİM tarafından verilen yardım kartını almak isteyen depremzede vatandaşların yukarıda belirttiğimiz yardım kuruluşuna admin@tzuchiturkeydernek.org mail atmaları gerekiyor. Veya 0534 064 35 54 nolu telefondan randevu talep edebilirler. Kart dağıtım bölgesi telefonunuza SMS olarak gelecek.

Bim Yardım Kartı Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

Bakiye sorgulamaları BİM uygulaması ve BİM şubelerinden yapılmaktadır. Alışveriş yaptıktan sonra kasadan ne kadar bakiye kaldığınızı öğrenebilirsiniz. Veya özel olarak geliştirilen BİM Para uygulaması üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

Bim Yardım Kartı Kullanımı İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Bim Yardım Kartı Kimlere Verilir?

Yardıma muhtaç olan kişilere, işsiz olan, şehit yakınları ve gazilere, depremzedelere

Bim Kartı nereden alınır?

BİM Mağazaları ve şubelerinden alınmaktadır.

Bim hediye kartı içinde ne var?

Dijital para yüklenmiştir. Sadece Bim şubelerinde geçerli olup, içeriden istenilen ürünler alınabilir.

Bim Hediye kartı ile neler alınabilir?

BİM şubelerinden istediğiniz her şeyden satın alabilirsiniz.

Tepki Ver | mutlu2
2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bim Yardım Kartı Nasıl Alınır? Başvuru formu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Aktüel Ürünler Kataloğu - A101 Bim Şok ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!